La casa

foto_casaEl caseriu Urruska està situat a la vall de Baztan, al nord de la província de Navarra. Es troba a l’espargit barri de Beartzun als peus de la muntanya Urruska (999 m), a 10 Km de la localitat d’Elizondo, capital de la vall.

Fou pels vols de 1990 quan la Joxepi Miura, amb l’ajuda de la seva família, va començar aquest projecte, cosa que va convertir la seva casa rural com la capdavantera de la zona.

Aquest casalot del S. XVIII constitueix un bon exemple de l’arquitectura tradicional del lloc. Totalment rehabilitada, gràcies a la seva restauració, decoració acurada, serveis i la seva idíl·lica ubicació la van fer mereixedora al 2001 de la certificació de “Compromís de Qualitat Turística“.

HABITACIONS (10 places)

El caseriu disposa de 4 habitacions, totes amb bany incorporat i calefacció.

  • 1 doble superior
  • 1 familiar (dues dobles comunicades)
  • 2 dobles estàndard

Entre les zones comunes compta amb un acollidor saló amb xemeneia, racó de lectura i TV. Annex a la casa els hostes podran gaudir d’un fabulós porxo, barbacoa i un ampli jardí totalment equipat i condicionat per als més petits.

La casa disposa a més d’un pàrking exclusiu per als clients i zona wifi gratuïta.

No s’admeten animals.

MENJARS

  • Oferim servei d’esmorzar i sopar. Podreu menjar deliciosos plats casolans elaborats principalment amb productes del mateix caseriu.+ INFO

EXPLOTACIÓ RAMADERA

  • Oferim al visitant la possibilitat de compartir a primera fila l’autèntica vida d’una explotació ramadera.
  • Entre els mesos d’octubre i juny els nostres hostes podran donar de menjar a les vaques, podran veure el munyiment de les ovelles o podran ajudar a recollir els ous del galliner.Durant els mesos d’estiu podran gaudir d’apropar-se al bestiar que pastura pels prats al voltant del caseriu.
facebook
Agrupación Turística Baztan-Bidasoa Turismo Elkargoa Facebook

Contacta'ns

Casa Rural Urruska - Elizondo